Copy website van Engico

Op basis van de teksten die de zaakvoerder van automatisatiebedrijf Engico bvba me bezorgde, schreef ik de content van hun nieuwe website. Dit was een opdracht voor communicatiebureau Urga, dat de website ontwierp.

Engico

Vertaling en eindredactie magazine Simply you

Elke maand verzorg ik de vertaling (Frans – Nederlands) en de eindredactie van het maandelijkse magazine Simply you van de grootwarenhuisketen Carrefour,

Simply you
in opdracht van het content marketing agency Propaganda. Occasioneel ga ik op reportage en schrijf ik artikels voor dit lifestyle en food magazine. Enkele voorbeelden:

Onze Belgische trots: Blauwe van Vlaanderen

Schermafbeelding 2016-03-03 om 19.43.38De aardappel, Belgisch streekproduct

SY Aardappel

Vertalingen voor KCE

Verschillende vertalingen voor het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg, van het Frans en het Engels naar het Nederlands. Het gaat vooral om samenvattingen van wetenschappelijke rapporten. Enkele voorbeelden zijn:

  KANKER VAN DE MONDHOLTE: DIAGNOSE, BEHANDELING EN FOLLOW-UP

   NIERKANKER BIJ VOLWASSENEN: DIAGNOSE,BEHANDELING EN OPVOLGING

   PRAKTIJKGERICHTE KLINISCHE STUDIES GEFINANCIERD MET PUBLIEKE MIDDELEN

    Copy voor magazine van Eye5

    Copy voor enkele artikels voor het luxemagazine MAG5 On the Move van Eye5.
    Mag5

    Copy voor bedrijfsfolder van Arthur Vandendorpe

    Copy voor de nieuwe bedrijfsfolder van de algemene bouwonderneming Arthur Vandendorpe, in opdracht van het grafisch ontwerpbureau HM Creative Solutions van Hugues Meert.

    Vertalingen voor Alterfin

    Vertalingen uit het Frans en het Engels naar het Nederlands van verschillende documenten, waaronder brochures, brieven, het jaarverslag 2012, de nieuwsbrief, …