Artikel over architect Piet Bailyu

Sanseveria schreef een artikel over architect Piet Baily voor het Magazine Zoute Grand Prix 2016.Piet Bailyu

Copy voor website advocatenkantoor Meersman & Van Keer

Sanseveria schreef nieuwe teksten voor de website van het advocatenkantoor Meersman & Van Keer, gespecialiseerd in landbouwrecht en pachtrecht.Meersman & Van Keer

Eindredactie zelfevaluatierapporten UAntwerpen

Eindredactie van de zelfevaluatierapporten van de faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen, op basis van de schrijfwijzer van de universiteit.

Copy website van Engico

Op basis van de teksten die de zaakvoerder van automatisatiebedrijf Engico bvba me bezorgde, schreef ik de content van hun nieuwe website. Dit was een opdracht voor communicatiebureau Urga, dat de website ontwierp.

Engico

Vertaling en eindredactie magazine Simply you

Elke maand verzorg ik de vertaling (Frans – Nederlands) en de eindredactie van het maandelijkse magazine Simply you van de grootwarenhuisketen Carrefour,

Simply you
in opdracht van het content marketing agency Propaganda. Occasioneel ga ik op reportage en schrijf ik artikels voor dit lifestyle en food magazine. Enkele voorbeelden:

Onze Belgische trots: Blauwe van Vlaanderen

Schermafbeelding 2016-03-03 om 19.43.38De aardappel, Belgisch streekproduct

SY Aardappel

Vertalingen voor KCE

Verschillende vertalingen voor het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg, van het Frans en het Engels naar het Nederlands. Het gaat vooral om samenvattingen van wetenschappelijke rapporten. Enkele voorbeelden zijn:

    KANKER VAN DE MONDHOLTE: DIAGNOSE, BEHANDELING EN FOLLOW-UP

      NIERKANKER BIJ VOLWASSENEN: DIAGNOSE,BEHANDELING EN OPVOLGING

      PRAKTIJKGERICHTE KLINISCHE STUDIES GEFINANCIERD MET PUBLIEKE MIDDELEN